Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Raganius Krikštas ugnimi 5

Andrzej Sapkowski
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Lenkų fantasto Andrzej Sapkowski romanas „Krikštas ugnimi“ – penktoji „Raganiaus“ serijos knyga, kurioje toliau pasakojama apie raganiaus Geralto ir jo bičiulių nuotykius gelbėjant pasaulį ir net pačią magiją nuo blogio jėgų.

Padedamas Brokilono driadžių, Geraltas vis dar gydosi žaizdas po sukilimo. Tačiau laikas negailestingai eina. Geraltas trokšta kuo greičiau pasveikti ir leistis į kelią - jis privalo rasti sosto paveldėtoją Cirilę ir ją apsaugoti.

Brokilone jis sutinka būsimus pakeleivius – jį lydės trubadūras Vėdrynas, meistriškai lanką valdanti temperamentingoji Milva, juodasis Nilfgardo riteris ir vampyras Regis. Kelionėje jie sutiks dar daugiau keistų pakeleivių.

Geraldas žino, kad jo, kaip Raganiaus, užduotis – padėti silpniesiems, ginti juos nuo pavojų. Tačiau dabar, kai jo labiausiai reikia, kai karas niokoja kraštą, jis sužeistas ir dar neatgavo jėgų.

Tačiau ką šiuo metu veikia Cirilė? Ar ji nepasidavė blogio jėgų įtakai? Ar pavyks jai, Geraltui ir Jenefer įveikti likimo siųstus išbandymus, apie kuriuos jie sužinos tik pasiekę šventąjį druidų ąžuolyną? Kiekvieną Geralto aplankytą miestelį palietė karas, kraštą drebina neramumai, visur tvyro chaosas. Geraldo kelionė darosi vis sunkesnė…

Pirmą kartą Lenkijoje Andrzej Sapkowski romanas „Krikštas ugnimi“ išleistas 1996 m. Knyga išversta į bulgarų, čekų, anglų, vokiečių ir daugybę kitų kalbų. Jei vis dar negalite pamiršti Geralto nuotykių „Raganiaus“ serijos knygose arba esate užkietėjęs J. R. R. Tolkieno gerbėjas, „Krikštas ugnimi“ – puiki galimybė pasinerti į paslaptingą ir magišką burtų, keistų būtybių ir kovų su blogiu pasaulį.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (297)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (21)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3835)