Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Tobulumo beieškant

Tom Peters
20.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Sužinokite, kaip geriausiai valdomos Amerikos kompanijos naudoja šiuos AŠTUONIS PAGRINDINIUS PRINCIPUS tam, kad išliktų geriausios!

Pirmasis: orientacija į veiksmą – pirmenybė bet kokiam veiksmui prieš klausimo nagrinėjimą gausybėje analizių bei komitetų ataskaitose.

Antrasis: buvimas arti kliento – jo pageidavimų žinojimas ir jų tenkinimas.

Trečiasis: autonomija bei antrepreneriškumas – korporacijos padalijimas į smulkesnes kompanijas ir jų skatinimas mąstyti nepriklausomai bei konkurencingai.

Ketvirtasis: produktyvumas žmonių dėka – formuojamas visų darbuotojų suvokimas, kad svarbiausia yra jų maksimalios pastangos ir kad kompanijoje nusišypsojus sėkmei jie turės savo atlygio dalį.

Penktasis: tiesioginis ryšys su praktika, valdymas remiantis vertybėmis – siekimas, kad vadovai neprarastų ryšio su pagrindiniu firmos verslu.

Šeštasis: atsidavimas savo veiklai – apsistojimas prie to verslo, kurį kompanija išmano geriausiai.

Septintasis: paprasta forma, negausus personalas – nedaug administracinių sluoksnių, nedaug žmonių aukštesniuosiuose sluoksniuose.

Aštuntasis: laisvė, o kartu ir suvaržymas – klimato, kai yra jaučiamas atsidavimas pagrindinėms kompanijos vertybėms, kūrimas tai derinant su tolerancija visiems šias vertybes pripažįstantiems darbuotojams.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (312)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3525)