Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sudėtingi dalykai sudėtingais laikais. Kaip kurti verslą, kai aiškių atsakymų nėra

Ben Horowitz
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786098254327
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Benas Horowitzas, įmonės „Andreessen Horowitz" bendraįkūrėjas, taip pat vienas gerbiamiausių ir labiausiai patyrusių Silicio slėnio verslininkų, pristato svarbiausius patarimus, kaip sukurti sėkmingai veikiantį startuolį ar kitokį verslą ir jam vadovauti. Tai praktinė išmintis, padėsianti spręsti sudėtingiausias veiklos problemas. Nieko panašaus nerasite jokioje verslo mokykloje.

Kol dauguma kalba apie tai, kaip puiku pradėti verslą, retas sąžiningai prisipažįsta, kad vadovauti įmonei sunku. Šioje knygoje analizuojamos sudėtingi reikalai, su kuriais vadovas susiduria kasdien. Autorius dalijasi įžvalgomis ir žiniomis, kurias įgijo pats kurdamas ir prižiūrėdamas technologijų įmones, joms vadovaudamas, jas parduodamas ar pirkdamas, galiausiai į jas investuodamas. Visą gyvenimą dievinęs repą, jis šias verslo pamokas papildo savo mėgstamiausių dainų žodžiais, tiesiai šviesiai rėždamas viską – nuo to, kaip atleisti iš darbo draugus, iki to, kaip sutriuškinti konkurentus, ugdytis ir puoselėti vadovo mentalitetą ar išsiaiškinti, kada tinkamas metas parduoti savo įmonę.

Kupina išskirtinių patarimų ir humoro knyga „Sudėtingi dalykai sudėtingais laikais", kurioje apie viską kalbama be užuolankų bei pristatoma Horowitzo asmeninė ir dažnai gėdinga patirtis, yra neįkainojama tiek patyrusiems verslininkams, tiek tik ketinantiems imtis naujos veiklos.

***
Benas Horowitzas (Benas Horovicas) yra vienas įtakingiausių rizikos kapitalo investuotojų ir šiandienos vadovavimo specialistų, taip pat „New York Times" bestselerių autorius, kurio pamokose tiek istorinė, tiek šiuolaikinė organizacijų praktika derinama su naudingais ir dažnai stebinančiais patarimais, padedančiais vadovams kurti kultūrą, išliekančią tiek gerais, tiek blogais laikais.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3292)