Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mikroekonomika užduotys pratyboms

Zita Tamašauskienė
12.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Pagrindinis šio leidinio "Mikroekonomikos užduotys pratyboms." tikslas - padėti studentams geriau įsisavinti mikroekonomikos pagrindus, ugdyti ekonominį mąstymą. Efektyviausias būdas išmokti ir suprasti mikroekonomikos teoriją - spręsti testus, analizuoti įvairias situacijas, svarbias realaus pasaulio problemas. Mikroekonomikos užduotys ir pratimai pirmiausia skirti aukštųjų mokyklų studentams, kuriems mikroekonomikos kursui studijuoti skirta ne mažiau kaip 4 kreditai.

Šioje knygoje yra 19 skyrių. Kiekviename iš jų pateikti klausimai, užduotys, testai ir pratimai. Skyriai prasideda teoriniais klausimais ir užduotimis, kurių tikslas - patikrinti studento gebėjimus teisingai apibūdinti naujas sąvokas, vartoti jas realiame ekonominiame gyvenime, skatinti studentus pateikti savo pavyzdžius, taikyti ekonomikos teoriją prognozuojant būsimus įvykius.

Knygoje taip pat pateikiami dviejų tipų testai: vienuose iš kelių atsakymų reikia išrinkti vieną teisingą. Tai nėra lengva, kaip kartais gali atrodyti. Norint teisingai atsakyti, būtina gerai suprasti skyriuose nagrinėjamą medžiagą. Svarbu ne tik žinoti teisingus atsakymus, bet ir paaiškinti, kodėl kiti atsakymai klaidingi.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (360)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3488)