Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Gera mergaitė netaps turtinga

Lois Frankel
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9955242310
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kita bestselerio „Gera mergaitė – ne profesija: 101 klaida, žlugdanti moterų karjerą“ autorės dr. Lois P. Frankel knyga byloja: kaip nėra vieno vienintelio dalyko, trukdančio padaryti karjerą, lygiai taip pat nėra vienos išskirtinės priežasties, kuri neleistų tapti turtingai.
Sudėjus specialistų patarimus, kaip moterims tapti finansiškai stiprioms, ir autorės pastabas iš asmeninių tyrimų, patirties ir praktikos, knyga „Gera mergaitė netaps turtinga“ bus parankus vadovas, kuris tikrai padės atsikratyti „geros mergaitės“ sindromo, paskatins kitomis akimis pažvelgti į pasaulį ir savo santykį su pinigais, atskleis klaidas, trukdančias kloti finansinius pamatus, o svarbiausia – leis pasijusti brandžiomis, protingomis, gabiomis ir savo vertę žinančiomis moterimis.

Apie autorę
Filosofijos daktarė Lois P. Frankel yra Tarptautinės karjeros konsultantų korporacijos Kalifornijoje prezidentė. Tai tarptautinį pripažinimą pelniusi specialistė elgsenos darbe ir moterų galimybių klausimais. Ji konsultuoja tokias garsias bendroves kaip „Walt Disney Company“, „Warner Bros“, „AlliedSignal Aerospace“, „Miller Brewing Company“ ir kt. Jos naujausia knyga „Gera mergaitė – ne profesija: 101 klaida, žlugdanti moterų karjerą“ („Nice Girls Don’t Get the Corner Office: 101 Unconscious Mistakes Women Make That Sabotage Their Careers“) Jungtinėse Amerikos Valstijose tapo ypač populiari ir gerai perkama. Lois. P. Frankel, Amerikos psichologų asociacijos, Nacionalinės lektorių asociacijos ir Žmogiškųjų išteklių valdybos draugijos narė, profesionali psichoterapeutė, Pietų Kalifornijos universitete įgijusi psichologinio konsultavimo daktaro laipsnį. Įsikūrusi pietinėje Kalifornijos dalyje, ji gyvena įdomų ir turtingą gyvenimą, darydama tai, kas jai labiausiai patinka – rašo knygas, konsultuoja klientus, užsiima sodininkyste ir žaidžia tenisą.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (9535)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3487)