M. Jonikienė, A. Oja, A. Paulauskienė
Mokymo priemonė. I dalis: įmonių tipai, patalpos, įrengimai ir aprūpinimas serviravomo priemonėmis. II dalis: reikalavimai maitinimo įmonių darbuotojams ir jų paruošimasdarbui. Patalų paruošimas; Stalo serviravimas. Puokščių komponavimas.
III dalis: Lankytojų aptarnavimas. Valgių ir gėrimų patiekimas. Lankytojų aptarnavimo pagrindiniai elementai.
Ir t.t.
Lentelės, aprašymai, paaiškinimai, gausu iliustracijų.
Atitinkamai: 64, 88, 76, 92 psl.
19,5 x 14,3 cm
Kaina už visas keturias, parduodamas tik kartu.
Labai neblogai išsilaikiusios, yra dėmelių, užrašas ant viršelių, viduje labai geros.
Informac. GREITESNĖ ir suteikiama judkak@gmail.com Parduodu daug knygų 8674 03856