Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Pokalbis su Eugenijumi Laurinaičiu

Urtė Karalaitė
3.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786094756276
Leidimo metai:
Likutis:
10 vnt.
Aprašymas

Kišeninė knyga iš „Greito gyvenimo lėti pokalbiai“ knygų serijos. Urtė Karalatė kalbasi su psichoterapeutu, Vilniaus universiteto docentu Eugenijum Laurinaičiu.

„Greito gyvenimo lėti pokalbiai“ autorė Urtė Karalatė apie pokalbį:

Kai kas nors paklausia, kokiais pokalbiais labiausiai mėgaujuosi pati, atsakymas yra „va tokiais“ ir bedu į šį. Be abejo, pašnekovo patirtis, profesionalumas, iškalba ir pokalbyje paliestų svarbių temų įvairovė yra tikrai didelė to sudedamoji dalis, tačiau dialoge visgi esame dviese. Kalbėtis su E. Laurinaičiu yra didelis malonumas – pašnekovas girdi, reaguoja, akimirksniu pagauna mestą minties kamuoliuoką, taikliai išvynioja tįstančią temą ir, užkabindamas kitus klausimus pokalbio pločiui auginti, meta kamuoliuką atgal.



Tikriausiai tik dėl tokio sklandaus ir atidaus „susižaidimo“ per gana neilgą pokalbį spėjam įnerti gylyn į daugybę šiandien ypač svarbių temų: toksiškų santykių, perfekcionizmo, lūkesčių vaikams, perdegimo, nesąmoningų elgesio modelių ir kitas.

Kaip profesorius sako, galime norėti pačių geriausių dalykų, bet jeigu nežengsime pirmo žingsnio jų siekdami, niekas nepasikeis. Šis pokalbis gali tapti stipriu susivokimo pagrindu tam pirmam žingsniui pokyčio link.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (6)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8152)