Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Neįtikėtina veikla

Petras Česnulevičius
15.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094555916
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Petro Česnulevičiaus knyga „Neįtikėtina veikla" - yra yra pratęsimas istorijos kuri buvo išleista pavadinimu „Noras gyventi geriau". Pagrindinė šios knygos „Neįtikėtina veikla" tema tai „spekuliacijos laikų" pagimdytas deficitas, kuris privertė žmones „kombinuoti" , užsiimti prekyba.

Verslumas tais laikais buvo laikomas spekuliacija ir buvo persekiojamas baudžiamuoju kodeksu. Tai laikai, kuriuos vienareikšmiškai vertinti sunku. Kiekvienas periodas turi savo žavesio, kaip ir ši istorija pilna sudėtingų ir pavojingų tų laikų įvykių.

Knygoje „Neįtikėtina veikla" aprašomi intriguojantys tų laikų mašinų prekiavimo epizodai, konfliktai tarp prekiautojų, įstatymų ir teisinių normų absurdiškumas, susidūrimas su milicijos, saugumo operatyvininkais ir svarbiausia šių visų istorijų laiminga atomazga. Tais laikas dažnai įstatymų pažeidimai buvo vertinami rimčiau nei dabar. O spekuliacija epizodai traktuojami kaip didžiausias nusikaltimas ir buvo baudžiami žmonės griežčiausiomis baudomis, ilgai kalėjimo metais. Kas be ko uždarbis buvo vertinamas kaip nedarbinės pajamos ir dažnai be laisvės atėmimo dar buvo taikoma ir konfiskacija....

Ši knyga „Neįtikėtina veikla" – tai tarybinių laikų sistema vieno žmogaus akimis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (477)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8192)