Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Moters ciklo sutrikimai. Kaip natūraliais būdais juos išspręsti

Briden Lara
7.45 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094930607
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Moters ciklo sutrikimai“ yra vadovas, kaip natūraliomis gydymo priemonėmis (tokiomis kaip dieta, maisto papildai, vaistažolės, natūralūs hormonai ir kt.) normalizuoti mėnesines. Knygoje pateikiama patarimų bet kokio amžiaus moterims, atsidūrusioms pačiose įvairiausiose situacijose. Jei jūs turite problemų moteriškų problemų, tuomet ši knyga skirta jums. Gvildenamos temos: kaip atsisakyti hormoninių kontraceptikų; kaip turi atrodyti mėnesinės;
kas gali būti ne taip; kaip kalbėtis su gydytoju; dažnai pasitaikančių mėnesinių problemų, įskaitant policistinių kiaušidžių sindromą ir endometriozę, gydymo protokolai. Šis knygos leidimas papildytas profesorės Jerilynnos Prior įžvalgomis, daugiau kaip 300 naujų šaltinių ir papildomu skyriumi apie perimenopauzę ir menopauzę.
Knygą parašė daugiau kaip 20 metų darbo patirtį turinti gydytoja natūropatė – ši knyga yra kompiliacija visko, kas tik padeda atkurti ir palaikyti hormonų sveikatą.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12118)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (845)