Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Išsivalyk smegenis: aiškiau mąstyk, keisk savo gyvenimą ir sveikatą

David Perlmutter
14.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Dr. David Perlmutter ir jo sūnus Dr. Austin Perlmutter remdamiesi naujausiais mokslinių tyrimų duomenimis, paaiškina kaip šiuolaikinis pasaulis ir technologijos keičia mūsų smegenų jungtis, kodėl tampame dar labiau vieniši, nuolat susirūpinę ar apimti depresijos, nepasitikime kitais žmonėmis, esame linkę sirgti ar priaugame daugiau svorio nei kada nors anksčiau.

Šiuolaikinis gyvenimas mums siūlo begalę galimybių ir pagundų. Galime valgyti, ką norime ir kur norime. Galime panirti į viliojantį skaitmeninį pasaulį. Vienu mygtuko spustelėjimu galime pirkti prekes ir paslaugas, ir jos bus nedelsiant pristatytos ar suteiktos. Gyvenimas šioje pašėlusioje tikrovėje 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę kelia grėsmę mūsų fizinei ir protinei sveikatai, ryšiams su kitais ir su visu pasauliu.

Knygoje „Išsivalyk smegenis“ autoriai remdamiesi naujausiais mokslinių tyrimų duomenimis paaiškina, kaip šiuolaikinis pasaulis ir technologijos keičia mūsų smegenų jungtis, kodėl tampame vienišesni, nuolat susirūpinę ar apimti depresijos, nepasitikime kitais, esame linkę sirgti ar priaugti svorio.

Knygoje „Išsivalyk smegenis“ rasite 10 dienų smegenų valymo programą, mitybos planą ir 40 skanių patiekalų receptų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2099)
lina008
(123)
2099 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (11)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (823)