Prekės
Vartotojai
VISKAS IŠ OBUOLIŲ. Žinoma maisto fotografė dalijasi pamėgtų patiekalų – nuo užkandžių iki pyragų – receptais - Giedrė Barauskienė, knyga

VISKAS IŠ OBUOLIŲ. Žinoma maisto fotografė dalijasi pamėgtų patiekalų – nuo užkandžių iki pyragų – receptais

32 skelbimai
Nėra rezultatų
81 receptas.
Patiekalai kasdienai ir šventei: salotos, užkandėlės, sumuštiniai, blynai, apkepai, čeburekai, keksiukai, sausainiai, pyragaičiai, pyragai.
Mažos gudrybės ir vertingi patarimai.
„Skanios“ nuotraukos.
„Mano namuose visuomet yra obuolių. Receptų, kaip juos panaudoti, išmėginau galybę. Ši knyga ir atsirado iš lėto fotografuojant namuose gaminamus pamėgtus patiekalus. Nemanykite, kad obuoliai tinkami tik pyragams kepti! Man patinka jais gardinti salotas, patiekiu keptų obuolių prie kepenėlių pašteto, neįsivaizduoju žiemos švenčių be orkaitėje su obuoliais keptos anties. Ragavote silkės ar lašišos su keptais obuoliais, o gal jais gardinote suvožtinį? Nebandėte kepti obuolių ant žarijų? Jei dar abejojate, atsiverskite šią knygą!“ – ragina knygos autorė.

Giedrė Barauskienė – fotografė, žurnalistė, knygų autorė, jos fotografijos ne kartą nominuotos tarptautiniuose fotografų konkursuose „Pink Lady® Food Photographer of the Year“ ir IPA („International Photography Awards“).
Pavadinimas:

VISKAS IŠ OBUOLIŲ. Žinoma maisto fotografė dalijasi pamėgtų patiekalų – nuo užkandžių iki pyragų – receptais

ISBN kodas:
9786094874031
Leidimo metai:
Kalba:

Lietuvių

Vėliausiai atnaujinti
Naujausi
Pigiausios viršuje
Brangiausios viršuje
Populiariausios viršuje
Rekomenduojamos