Leidinį sudarė Academia Barilla
Fotografijos: Alberto Rossi, Mario Grazia, Luca Zanga
Receptai vyr. virėjo Mario Grazia
Tekstai Mariagrazia Villa
Dizainas Marinella Debernardi
Iš anglų kalbos vertė Aneta Ručinskienė
Tarptautinis centras Acaddemia Barilla, skirtas išsaugoti, skatinti ir propaguoti Italijos gastronomijos kultūrą, atrinko 50 šokoladų skanėstų receptų. Čia rasite visko - nuo klasikinių sausainių iki originalių gardėsių, kremų iki saldžių užkandžių, nuo mažų kulinarinio meno kūrinėlių iki masinančių šokoladinių pyragaičių. Tai nereiškia, kad apsiribojama tik itališkais gardumynais. Galiausiai kakava užkariavo pasaulį ir davė stimulą atsirasti daugybei puikių receptų. Academia Barilla receptai yra įvairūs ir išsamūs, dėmesys sutelktas į receptus, kurie atspindi harmoniją tarp tradicijų ir naujovių, meistriškumo ir atlikimo, ir, svarbiausia - dalijamasi gyvenimo džiaugsmais ir malonumais.
Kieti, prakąstos šokolado plytelės formos viršeliai, 128 psl., spalvotos iliustracijos, abėcėlėlinės receptų ir ingredientų rodyklės, labai geros būklės.