Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.99 EUR!

Rūkiniai: mėsos, dešrų ir žuvies rūkyti gaminiai

10 €
+1.00 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
ISBN-13
Leidimo metai:
Viršelis:
Minkštas viršelis
Puslapių skaičius:
96
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knygoje supažindinama su rūkymo technologija, pateikiama daug vertingų patarimų, kaip pasirinkti rūkymui skirtus prietaisus; apdoroti mėsą ir žuvį. Pristatomi populiariausi žuvies, mėsos ir dešrų rūkymo būdai. Daug laiko patikrintų ir savitų receptų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (266)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (37866)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5039)