Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Praktinė magija

Dainora Krasavičiūtė
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090404683
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Įgaukite vidinės ramybės, 100% įgyvendinkite savo tikslus, išmokite suvaldyti likimą!

Prisipažinkite, juk daug sykių teko dalyti pažadus: gyvensiu kitaip, būsiu pozityvesnis, sportuosiu, susirasiu gyvenimo meilę... Gal net esate pasvajoję apie burtų lazdelę, kuria mostelėjus Jūsų norai išsipildytų?
Kad gyvenimas keistųsi, turime patys keistis – tam reikia pažinti save. Šioje itin naudingoje knygoje "Praktinė magija" pateikiami testai, meditacijos, pratimai, žaidimai ir, žinoma, būrimai. Jie padės pažvelgti į savo vidų, išlaisvinti mintis, kūrybines galias ir, galbūt, nušviesti ateitį. Norite tapti laimės kūdikiu, bet stinga pasitikėjimo?

„Praktinė magija“ – tai mokėjimas pakreipti gamtos jėgas sau naudinga linkme, asmeninio ir dvasinio išsilaisvinimo galimybė, raktas į Jūsų tobulėjimą.

Be to, čia rasite prasmingų įžvalgų, padėsiančių kitaip suvokti save ir pasaulį. Sukvieskite drauges, įsitaisykite patogiai ir imkitės „praktinės magijos“: burkite iš kavos tirščių, meskite degtukus, ratu sukite sausainių maišelį... – tiesiog atsipalaiduokite. Jei domina rimtesnės praktikos ir stengiatės patirti kažką naujo – įvaldykite žmonių archetipų ir veidotyros subtilumus…

„Praktinė magija“ – tai knyga, kuri padės Jums pažinti save ir priimti kitus, atskleisti savo potencialą ir… išmokti valdyti Likimą!

Testai, žaidimai, burtai – viskas vienoje knygoje!
Jeigu norite geriau pažinti save ir kitus, jūs privalote perskaityti ir įvaldyti „Praktinę magiją“.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (425)
denas
(51)
425 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5176)