Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kūrybiška nespalvota fotografija

Harold Davis
20.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786094270499
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Nespalvota fotografija – viena iš subtiliausių fotografijos rūšių, menančių klasikinę fotografijos klestėjimo erą, o naujaisiais skaitmeninės fotografijos laikais – teikiančių papildomų kūrybinių galimybių tiems, kurie nori tobulėti. Šiame iliustruotame vadove žinomas fotografas Haroldas Davisas pristato jums užburiantį nespalvotos fotografijos pasaulį. Tai ne tik praktinė knyga. Haroldas Davisas, kuria įspūdingas fotografijas, kuriomis iliustruota ši knyga. Jos lietuviškas leidimas – didesnio formato ir geresnes poligrafinės kokybės bei dizaino, negu angliškas originalas. Taigi knyga yra ne tik naudinga, bet ir vizualiai įspūdinga.
Nespalvota fotografija – estetinis ir kūrybinis pasirinkimas, reikalaujantis papildomų žinių ir gebėjimų, vienas svarbiausių kurių yra mokėti ryškiaspalviame pasaulyje pamatyti vienspalvį vaizdą. Tai nelengva, bet to galima išmokti. Ši knyga jus išmokys kaip atpažinti progą padaryti pribloškiantį nespalvotą kadrą.
Knygos autorius pasidalys techninėmis žiniomis, kuriomis galėsite pasinaudoti kurdami kokybiškas vienspalves nuotraukas. Versdami knygos puslapius, geriau suprasite, kaip galima fotografuoti portretus, kraštovaizdžius, stambaus plano ir kitokias nuotraukas. Ši knyga ir įkvėps, ir pateiks techninių instrukcijų: Spalvotų kadrų konvertavimas į nespalvotus, RAW, Photoshop®, HDR ir daugelis kitų praktiškai naudingų dalykų ir patarimų. Gali būti, kad perskaitę knygą jau niekada nefotografuosite taip, kaip anksčiau!

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (339)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5183)