Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Tu gimei originalu, nemirk kopija: jei gimei apelsinu, netapk obuoliu

John Mason
2.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786098247145
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Amerikietis Johnas Masonas, knygos „Tu gimei originalu, nemirk kopija: jei gimei apelsinu, netapk obuoliu“ autorius yra žymus JAV pamokslininkas, įkūręs ir vadovaujantis organizacijai „Insight International“, kuri padeda žmonėms įgyvendinti jų viltis. Johnas Masonas yra aštuoniolikos krikščioniškų knygų autorius, kurios buvo parduotos beveik dviejų milijonų egzempliorių tiražu visame pasaulyje, o septynios iš jų užėmė pirmąsias vietas „Amazon“ bestselerių sąrašuose.

Johnas Masonas knygos, kupinos išminties, motyvacijos ir praktinių patarimų tapo inspiracijų šaltiniu daugybei žmonių, o jis pats yra neabejotinai labiausiai JAV cituojamas krikščioniškas autorius. Toks pat yra ir knygos „Tu gimei originalu, nemirk kopija : jei gimei apelsinu, netapk obuoliu“ likimas. Sudaryta iš 52 nedidelių skyrių, ji skaitytojui pateikia tirštą tekstą, kuriame autorius perteikia savo įsitikinimą, kad viena iš nūdienos bėdų yra ta, jog mes pernelyg menkai leidžiame Dievui veikti savo gyvenimuose ir skubame kopijuoti įvairias „sėkmės istorijas“, pamiršdami, jog Dievas kiekvienam iš mūsų yra sukūręs savą šedevrą.

„Dievas mums davė viską, kas būtina, kad kurtume savo ateitį. Deja, mes esame linkę ne galvoti, ką galima padaryti su tuo, ką turime, bet graužtis: „Ech, jei tik aš turėčiau... jei tik kitaip būtų susiklosčiusios aplinkybės, jei tik turėčiau daugiau pinigų, tada tai tikrai būčiau laimingas ir galėčiau gyventi taip, kaip Dievas nori.“ Tačiau Viešpats jau pasėjo savo sėklas kiekviename iš mūsų, ir mūsų rūpestis jomis rūpintis“, rašo Johnas Masonas viename iš knygos „Tu gimei originalu, nemirk kopija: jei gimei apelsinu, netapk obuoliu“ skyrių.

Autorius įžvelgia, kad žmonės visada pervertina svarbą to, ko neturi ir primena skaitytojams, kad „Dievas niekada nepaprašys apyskaitos už tai, ko negalime Jam duoti. Jis nori, kad pradėtume nuo to, ką Jis jau mums davė“.

„Neleiskite, kad tai, ko dabar negalime padaryti, taptų kliūtimi padaryti tai, ką galime. Užsitęsęs neveiklumas paralyžiuoja iniciatyvą. Abejonėse įklimpusiam protui viskas atrodo neįmanoma. Nelaukite ypatingų aplinkybių, idant galėtumėte daryti gerus darbus. Darykite juos ten, kur esate ir kur galite daryti. Tam net nereikia ypatingo talento. Visa, ko mums dabar reikia, – vaisingai panaudoti tai, ką jau turime“, ragina Johnas Masonas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2166)
knygosnamai
(210)
2166 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9138)