Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

SUSIPAŽINKITE - TAI JŪS

Bill Sullivan
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786094801709
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kodėl mus traukia tam tikro tipo žmonės? Kodėl jaučiamės esą veikiau "vyturiai" nei "pelėdos" arba priešingai? Kodėl balsuojame būtent taip, o ne kitaip?
Šioje "National geographic" leidybos grupės parengtoje knygoje pateikiamas gyvenimą keičiantis požiūris į veiksnius, kurie nulemia tai, kuo esame.
"Negaliu patikėti, kad ką tik tai pasakiau." "Kas privertė mane taip pasielgti?" "Kas man negerai?" Mes nuolat ieškome atsakymų į šiuos fundamentalius klausimus - ir štai pagaliau mokslas gali į juos atsakyti. Gardžiausias mums maistas, simpatiškiausi žmonės, emocijos, kurias jaučiame, ir įsitikinimai, kuriais vadovaujamės, - visa tai priklauso nuo mūsų DNR, mikrobų, ir gyvenamosios aplinkos. Tačiau esama ir kitų, paslaptingesnių veiksnių.
"Susipažinkite - tai jūs" pasižymi puikia pažangiausių mokslinių duomenų ir šmaikštumo derme. Iš šios kasdienine kalba parašytos knygos skaitytojas sužinos, kaip genetika, epigenetika, mikrobiologija ir psichologija sąveikauja tarpusavyje darydamos įtaką mūsų asmenybei bei veiksmams.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3120)
tomasdarius
(317)
3120 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9164)