Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Melas prie altoriaus

Robin Smith
12.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Dr. Robin L. Smith – garsi JAV psichologė, televizijos laidų dalyvė, kurianti joms tekstus, reguliariai pasirodanti ekrane kaip Oprah‘os Winfrey TV laidos ekspertė.

Tačiau jei esate pasirengę sustabdyti įsibėgėjusią karuselę, kurioje sukatės nematydami išeities, jei jūs priversti su daug kuo taikstytis ir pasitenkinti mažesniais dalykais, nei širdis trokšta, jei norite gyventi emociškai saugioje santuokoje, dr. Smith pataria, kaip puoselėti džiaugsmą teikiantį santuokinį ryšį.

Knygoje „Melas prie altoriaus: tiesa apie tikrai sėkmingas santuokas“ daktarė Robin L. Smith paakoja apie tai, ką sutuoktiniai dažnai nutyli, gvildena viešai neaptarinėjamus klausimus, atskleidžia santuokos priesaikai visiškai priešingus sutuoktinių lūkesčius bei slaptus planus, kurie vėliau skatina sutuoktinių kovą dėl valdžios, verčia juos kentėti ir jaustis bejėgiais. Kodėl, nuoširdžiai tikėdami kiekvienu santuokos priesaikos žodžiu, pagaliau suprantame, kad tikrovė su įsivaizdavimu neturi nieko bendra? Kodėl pasijuntame esantys spąstuose, o santuoka, žadėjusi būti laimės oaze, tampa visą gyvenimą trunkančios kančios buveine? Ogi todėl, kad prie altoriaus mes... melavome. Melavome, to net neįtardami.
“Melas prie altoriaus“ kiekvienai sutuoktinių porai parodo, kur ir kada mes meluojame. Meluojame kupini geriausių norų, tvirtai tikėdami, kad viskas bus gerai. Tačiau gyvenime tie geri mūsų norai, pasirengimas aukotis ir taikytis dažnai atsitrenkia į realybę, kuri, deja, nėra tokia rožinė. Tada griūva iliuzijos, o kartu – ir santuoka.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1580)
knygosvilnius
(60)
1580 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9161)