Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Savidisciplinos galia. Jokių pasiteisinimų

Brian Tracy
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
ISBN 9786098210033
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kada nors įsigysiu šią knygą. Kada nors pradėsiu mankštintis. Kada nors pagerinsiu savo įgūdžius ir uždirbsiu daugiau pinigų. Kada nors...

Kaip atrodytų visais atžvilgiais tobulas jūsų gyvenimas? Kuo užsiimtumėte? Kiek uždirbtumėte? Kaip ir kur gyventumėte? Ką veiktumėte drauge su šeimos nariais? Jei turėtumėte tiek pinigų, kad niekada nebereikėtų jaudintis dėl finansų, kokia tai būtų suma? Kaip apibūdintumėte savo puikią sveikatą? Kaip jaustumėtės? Kiek svertumėte? Ar sveikata ir fizinė būklė itin skirtųsi nuo šiandieninės?

Savidisciplina yra raktas į sėkmę, o jos nebuvimas yra pagrindinė nesėkmių, nusivylimo, prastų rezultatų ir nelaimingo gyvenimo priežastis. Kai savidisciplinos nėra, mes priversti teisintis ir greitai pasiduoti.

Išsikelkite iš Kada Nors salos! Daugiau jokių pasiteisinimų!Knyga kurią dabar laikote rankose, skirta būtent jums!Perskaitykite! Pradėkite veikti! Ir Jūs pajusite, kaip nuostabu gyventi!

Tinkami įgūdžiai ugdomi visą gyvenimą. Negalite kartą pabandę viską pamiršti. Privalote tai daryti nuolat. Kaip savidisciplina yra raktas į sėkmę, taip jos nebuvimas yra pagrindinė nesėkmių, nusivylimo, prastų rezultatų ir nelaimingo gyvenimo priežastis. Kai savidisciplinos nėra, mes priversti teisintis ir greitai pasiduoti. Turbūt du patys didžiausi sėkmės, laimės ir asmeninio pasitenkinimo priešai – lengviausio kelio pasirinkimas ir prisitaikėliškumas.

Sužinok 21 būdą, kaip gauti tai, ko iš tikrųjų nori!

Kas turėtų perskaityti šią knygą?

Ši knyga skirta ambicingiems ir ryžtingiems žmonėms, norintiems gyvenime pasiekti viską, ką tik įmanoma; tiems, kurie trokšta padaryti daugiau, turėti daugiau, būti ne vien tuo, kuo jau yra.

Siekiant sėkmės bene svarbiausia tai, kad norint gerokai daugiau pasiekti būtina keistis. Svarbiausia ne materialiniai dalykai, kuriuos galima įgyti ar sukurti, bet tai, kokiu žmogumi turite tapti, kad pasiektumėte daug daugiau nei vidutiniokas.

Savidisciplinos ugdymas – tai greitkelis, kuriame viskas tampa įmanoma. Ši knyga – tarsi instrukcija, paaiškinanti, kaip tapti ypatingu žmogumi, išsiskiriančiu nuostabiais pasiekimais.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (60)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (86)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9190)