Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Proveržio patirtis

Dr. John J. Demartini
20.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786098210286
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Žmogaus elgsenos ekspertas John F. Demartini asmeninio tobulėjimo knygoje „Proveržio patirtis. Revoliucinis požiūris į asmenybės transformaciją“ pasakoja įkvepiančias istorijas, kviečia įgauti drąsos ir pakeisti savo likimą bei siūlo metodikų, kurios padės atrasti savo geriausias savybes.

Knyga „Proveržio patirtis. Revoliucinis požiūris į asmenybės transformaciją“ skirta tiems, kurie vis dar ieško gyvenimo prasmės bei savo gyvenimo kelio. Taip pat tiems, kurie domisi religijos ir mokslo sąveika ir tiems, kurie nežino, kur slypi jo vidinis genijus. Dar ir tiems, kurie nesugeba ramiai reaguoti į sudėtingas situacijas bei atsiriboti nuo aplinkos sukelto skausmo. Ir tiems, kurie nori pagerinti savo santykius su artimaisiais bei kolegomis. Taigi, ši knyga visiems, kuriems rūpi asmenybės tobulėjimas.

Autorius John F. Demartini knygą parengė pagal savo seminaro programą. Jis tekstą išplėtė asmenine istorija, žymių saviugdos mokytojų ir išminčių citatomis, pasakojimais apie realaus gyvenimo veikėjus, įveikusius nekasdienius iššūkius. Knyga „Proveržio patirtis. Revoliucinis požiūris į asmenybės transformaciją“ įkvepia, o tiems, kuriems reikia gero vedlio, patiks ir autoriaus parengti praktiniai pratimai, kurie padeda identifikuoti savo pačių susikurtas kliūtis bei jas nugalėti.

„Proveržio patirtis. Revoliucinis požiūris į asmenybės transformaciją“ – praktinis saviugdos vadovas, kuris padės suprasti, kodėl mes gyvename taip kaip gyvename ir kaip siekti savo svajonių. Knyga, skaitytojų apžvalgose, įvardijama kaip keičianti gyvenimus ir transformuojanti. Tekstas parašytas paprasta kalba ji bus suprantama visiems.

Daktaras John F. Demartini yra laikomas vienu iš pirmaujančių pasaulio žmonių elgesio ir asmeninio tobulėjimo autoritetų. Jis – tyrimų ir švietimo organizacijos, siūlančios daugiau nei 70 skirtingų kursų žmogaus tobulėjimui, įkūrėjas. John F. Demartini 360 dienų per metus keliauja po pasaulį ir dalijasi savo tyrimais bei išvadomis. Jis yra keturiasdešimties knygų, išleistų beveik trisdešimčia kalbų, autorius. Taip pat jis sukūrė daugybę garso bei video įrašų, kuriuose kalba santykių gerinimo, švietimo ir verslo temomis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (269)
vasara5
(32)
269 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9157)