Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mylėk save lyg nuo to priklausytų tavo gyvybė

Kamal Ravikant
7.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094664861
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Mylėk save taip, tarsi, nuo to priklausytų tavo gyvenimas“, sako knygos pavadinimas, o rašytojas Kamal Ravikant pasakoja, kaip nesunkiai įgyvendinti šį tikslą - mylėti save. Savipagalbos leidinys skirtas kiekvienam patiriančiam nerimą, išgyvenančiam sunkius laikus ar tiesiog ieškančiam laimės gyvenime.

Autorius kartoja gana gerai žinomą tiesą: norėdami būti laimingi, turime pamilti save. Tačiau visi esame patyrę, kad tą padaryti nelengva. Kamal Ravikant teigia, kad prireiks kantrybės, valios bei treniruočių ir mes išmoksime mylėti save visa širdimi ir be išlygų.

„Mylėk save taip, tarsi, nuo to priklausytų tavo gyvenimas“ išmokys kur rasti tą mygtuką, kurį nuspaudę galėsime atsikratyti neramių minčių ir rasti jėgų gyventi aukštai iškelta galva. Kamal Ravikant pasakoja, kad pats patyrė daugybę netekčių: įmonės bankrotą, draugės mirtį, ligą. Palūžti ar atsitiesti? Vieną dieną autorius davė sau pažadą - mylėti save labiau. Ir skrupulingai jo laikėsi, o dabar dalijasi savo patirtimi su viso pasaulio skaitytojais.

Knyga padeda suprasti, kad jei norite pradėti save mylėti, visai nebūtina tapti tobulu žmogumi. Pradėti galite šią akimirką! Ir praktikuotis. Tai panašu į dantų valymą ar reguliarų lankymąsi sporto klube. Jei išvystome šiuos kasdienius įpročius, tai išugdysime ir meilę sau.

Viename interviu metu paklaustas, ar tikrai reikia dar vienos knygos apie meilę sau, autorius atsakė, kad jis parašė apie tai, ko jam pačiam labai reikėjo sunkiais laikais. Be to, jis itin retai sutinka žmones, kurie iš tiesų save myli. Kiekvienas sukasi savo gyvenimo dramoje ir nemato akivaizdžių tiesų. Knygos „Mylėk save taip, tarsi, nuo to priklausytų tavo gyvenimas“ tikslas yra ištiesti pagalbos ranką visiems pasimetusiems ir nežinantiems, nuo ko pradėti.

Kamal Ravikant – buvęs JAV armijos pėstininkas, verslininkas, autorius. Rašytojas apkeliavo pasaulį, o patirties sėmėsi medituodamas su vienuoliais. Atradęs meilę sau ir nusprendęs pasidalinti patarimais su kitais, jis savo knygą parašė per vieną mėnesį. Tuomet ištrynė didelę dalį teksto ir paliko tik labiausiai išgrynintus ir veiksmingus pratimus. Kamal Ravikant teigia, kad grįžtamasis ryšys buvo stulbinantis. Daugybė žmonių rašė laiškus dėkodami už įkvėpimą ir prasidėjusius jų gyvenimo pokyčius.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2463)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9173)