Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Menas sustabdyti laiką. Praktinės sąmoningumo pamokos užimtiems žmonėms

Pedram Shojai
8.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Visi stengiamės turėti kuo daugiau laiko, bet jo vis tiek niekada neužtenka. Esame pernelyg pavargę, kad mąstytume, per daug įsitempę, kad susikauptume, ne taip našiai dirbame, kaip norėtume, ir jaučiamės kalti, kad neskiriame pakankamai dėmesio savo artimiesiems.
Suprantame, kad išgyvename tikrą laiko badą, tačiau ar imamės kokių nors veiksmų? Beveik ne. Knygoje „Menas sustabdyti laiką", kurią parašė The New York Times bestselerio The Urban Monk autorius Pedramas Shojai, mokoma, kaip užtikrintai pasiekti vadinamąją laiko gerovę, t. y. turėti laiko įgyvendinti tai, ko trokštate, – be spaudimo, įtampos ar skubos.

Tad kaipgi pasiekti tą laiko gerovę? Išmokti sustabdyti laiką? Kaip tik to moko 100 dienų programa, kuri remiasi senovės Kinijos praktika, nurodančia, kiek laiko reikėtų skirti kasdien tam tikrai užduočiai atlikti. Šis ritualas padės atrasti sąmoningumą, lavinti protą, įgyti naujų įpročių ir iš esmės pakeisti santykį su laiku. Sąmoningumo akimirkų galima patirti prausiantis duše, užkandžiaujant, klausantis tinklalaidžių ir netgi žiūrint mėgstamas televizijos laidas.
Autorius pasakoja, kaip pakeisti įpročius, sumažinti stresą, pasisemti energijos, kaip įvaldyti senovės sąmoningumo praktiką ir tapti savo laiko šeimininku.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12143)
knygavisiems-knygynas
(1278)
12143 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9137)