Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
14.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kada buvo paskutinis kartas, kai iš tiesų rūpinaisi savimi? Mes kalbame ne apie vieną veido kaukę ar pagulėjimą vonioje, bet apie kasdienes veiklas. Jeigu nori turėti pakankamai jėgų kasdienėms užduotims, visada pirma turi pagalvoti apie save. TU ESI PATI SVARBIAUSIA SAU!

„Mes, Elo ir Elys, esame jaunos mamos, svajotojos ir „darytojos“. Greitas gyvenimo tempas privertė suvokti, kaip svarbu kasdieną skirti dėmesio sau ir savo poreikiams. Būtent dėl to mes turime stiprybės pasiekti savo tikslus, augti kaip asmenybės ir dalintis laime su mus supančiais žmonėmis. Šioje knygoje mes parengėme tau metų trukmės pratimą, kurio tikslas išmokti mylėti save, būti laiminga ir dėkinga bei galėtum pasiekti visus savo tikslus.

Dienoraštyje rasi po vieną didesnį pratimą kiekvienai savaitei ir mažesnius klausimus likusioms savaitės dienoms. Pratimai yra paprasti, tačiau jie skatina geriau elgtis ir galvoti apie save.
Kasdien užrašyk dalykus, kurie tave pradžiugino, dėl ko jauteisi dėkinga, kokio džiugaus momento nenorėtum pamiršti?
Atsakyk klausimus, skirtus savianalizei: kas tave įkvepia? kas tave visada prajuokina? kokia buvo geriausia diena tavo gyvenime?
Išsikelk tikslus ir po metų peržvelk, ką pavyko įgyvendinti.
Vos kelios minutės per dieną skirtos tik sau, savianalizei ir paprasti pratimai padės suformuoti naujus įpročius ir galvoti apie save! Jauskis dėkinga už mažas pergales kasdieniame gyvenime ir pajusk tikrą pasididžiavimą savo pasiekimais!

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (269)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (31449)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9168)