Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

KITAPUS TVARKOS: dar 12 gyvenimo taisyklių

Jordan B. Peterson
15.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094665608
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ilgai lauktoje knygoje „Kitapus tvarkos. Dar 12 gyvenimo taisyklių" J. B. Petersonas žengia dar vieną žingsnį, parodydamas, kad dalį gyvenimo prasmės galime pamatyti žvelgdami kitapus to, kas mums pažįstama, ir prisitaikydami prie nuolat kintančio pasaulio. Chaoso perteklius baugina mus nežinomybe, o tvarkos perteklius atima iš mūsų žingeidumą ir kūrybiškumą. Štai kodėl „Kitapus tvarkos" ragina mus ieškoti pusiausvyros tarp pamatinių gyvenimo principų – tvarkos ir chaoso – bei parodo, kaip gilindamiesi į visa, kas juos skiria, galime atrasti esmines tiesas.

Ši knyga yra tarptautinio bestselerio „12 gyvenimo taisyklių“ tęsinys, tačiau gali būti skaitomas ir atskirai nuo pirmosios knygos.

Šiuo kančios ir nestabilumo kupinu laikotarpiu J. B. Petersonas primena, kad turime iš kur semtis stiprybės: autorius dalijasi psichologinėmis bei filosofinėmis įžvalgomis, garsiausiais žmonijos mitais ir pasakojimais. Remdamasis žmonijos sukaupta išmintimi ir itin asmeniškomis pamokomis iš savo gyvenimo bei klinikinės praktikos, J. B. Petersonas pateikia 12 naujų taisyklių, vedančių skaitytojus drąsesnio, nuoširdesnio ir prasmingesnio gyvenimo link.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (846)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (11)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9181)