Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Gerai elgtis su savimi

Anselm Grun
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9986042305
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knygoje tiriamos priežastys, iš kur randasi griežtas elgesys su savimi. Po to Biblijoje ir remiantis dvasine tradicija ieškoma kelių, kaip tapti patiems sau švelnesniems ir gailestingesniems.
Jėzus mus kvietė ne smurtauti, bet taikiai, gailestingai elgtis su savimi.
"Jėzus perteikia žmonėms, kad jie niekada nenusiviltų savimi, nes Dievo gailestingumas jų niekada neapleis. Ne neklystamumas priartina mus prie Dievo širdies, bet atjauta sau, savo silpnybėms ir žmonėms, esantiems šalia mūsų; nuoširdžiai atgailaudami, mes pajuntame tikrą mylintį ir gailestingą Dievą. (Anzelm Grün)
Kiekviename iš mūsų slypi polinkis prievartauti save. Kiekvienas linkęs savo agresiją nukreipti į save, ir tai dažnai daroma Dievo vardu. Knygoje tiriamos priežastis, iš kur gali rastis toks griežtas elgesys su savimi, po to Biblijoje ir remiantis dvasine tradicija ieškoma kelių, kaip tapti patiems sau švelnesniems ir gailestingesniems, juk Jėzus mus pakvietė ne smurtauti, bet taikiai, gailestingai elgtis su savimi. Knyga "Gerai elgtis su savimi. Lydėti - patarti - gydyti" padrąsina gydančiai kalbėti bei veikti, kreipiasi į visus, dirbančius sielovados ir labdaros darbą, ir į tuos, kurie psichologijos žinias ir patirtį nori pritaikyti savo gyvenime.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2834)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (21)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9142)