Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Emocinis intelektas 2.0

Travis Bradberry
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
978-609-96033-7-7
Leidimo metai:
Aprašymas

Bendraautorių Travio Bradberry'io ir Jean'os Greaves knyga „Emocinis intelektas 2.0" – tarptautinis bestseleris, kuris tapo veiksmingu įrankiu kelyje į sėkmę daugybei žmonių bei pirmaujančių kompanijų visame pasaulyje. Tai revoliucinė, dešimtmečius trukusių tyrimų rezultatais pagrįsta „Talent Smart"® programa, kuri padės išsiaiškinti turimus emocinio intelekto įgūdžius ir jų spragas, pateiks konkrečių patarimų, kaip silpnybes paversti stiprybėmis, ir suteiks progą pasinaudoti pasaulyje svarbių verslo lyderių jau išbandytomis strategijomis.

Ar kada susimąstėte, kodėl vieniems gyvenime pasiseka labiau nei kitiems? Kodėl mokyklos pirmūnai dirba eilinį darbą, o vidutiniu intelektu pasižymėję mokiniai pasiekia neįtikėtinų aukštumų? Atsakymas aiškus – tai emocinis intelektas. Gera žinia, kad emocinį intelektą turime visi, tačiau ne visi mokame juo pasinaudoti.

Knygoje „Emocinis intelektas 2.0" rasite detalų, aiškų ir lengvai įgyvendinamą planą, kaip žingsnis po žingsnio sustiprinti savo emocinį intelektą ir panaudoti jį tiek siekiant profesinių aukštumų, tiek puoselėjant džiaugsmą teikiančius tarpusavio santykius.

Pirmiausia įsigiję knygą turėsite galimybę atlikti populiariausią pasaulyje, pusės milijono žmonių tyrimais pagrįstą emocinio intelekto testą. Knygoje rasite unikalų prisijungimo kodą prie testo lietuvių kalba. Atlikę testą išsiaiškinsite, kaip sugebate pritaikyti savo emocinį intelektą kasdienėse situacijose ir su kuriais įgūdžiais dar reikėtų padirbėti.

Tada naudodamiesi 66 knygoje pateiktomis emocinio intelekto lavinimo strategijomis sudarysite konkretų veiksmų planą, kuris padės tikslingai ir efektyviai siekti užsibrėžtų asmeninių tikslų. Atlikto testo rezultatai padės pasirinkti labiausiai jums tinkančias strategijas.

Vėliau imsitės kasdienės praktikos, skirtos sustiprinti esamas ir sukurti naujas neuronų jungtis smegenyse. Sąmoninga praktika padės išlavinti keturis pagrindinius emocinio intelekto įgūdžius – savęs supratimą, savęs valdymą, kitų supratimą ir santykių valdymą – ir taps lengviau juos pritaikyti įprastose ar netikėtose situacijose ateityje.

Galiausiai asmeniniais pasiekimais pasidalykite su aplinkiniais, taip sukurdami emociniam intelektui augti tinkamą aplinką. Įgytos žinios ir įgūdžiai pravers ir motyvuojant komandą, įkvepiant kolegas, ir asmeniniu pavyzdžiu tobulėti skatinant šeimos narius ir draugus.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (46)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9128)