Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

EMOCIJOS TAVO LĖKŠTĖJE: pamilk save ir gyvenimą

Lilė Lukminaitė
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786098210156
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knygoje „Emocijos tavo lėkštėje“ nėra informacijos apie angliavandenius, baltymus ir riebalus. Apie maistą aš rašau iš emocinės pusės. Rašau ir apie tai, kad maistas yra tarsi mums duota dovana, kurią teisingai panaudoję galime lengvai, it upės srove, tekėti per gyvenimą.

Skaitant šią knygą gali būti nemalonu pripažinti, ko iš tikrųjų nori Tavo kūnas. Gali būti sunku atmesti kažkieno sugalvotas taisykles, tačiau pažadėk pasinerti į šią kelionę be jokių lūkesčių, leisdamas sau tarsi iš naujo patirti, pamatyti ir pajausti maistą.

Taikydama žinias, kurias įgijau ne moksluose, o skaitydama įvairias netradicines knygas, ir analizuodama save supratau, kad tokią informaciją, kuri dažnai nutylima, turi žinoti kiekvienas. Šiandien dalinuosi tuo su Tavimi ir tikiuosi, kad skaitydamas atrasi vis daugiau drąsos ir pasitikėjimo savimi.

Mitybos lygmenyje mylėti save reiškia suteikti sau teisę nebūti tobulu. Būti žmogumi su visomis ribotomis galimybėmis ir silpnybėmis. Gerbti save reiškia netingėti pasiteirauti savęs, ar pasirinkimas atitinka Tavo kūno poreikius. Net jei ir ne visada pavyksta padaryti tinkamą sprendimą taip, kad būtų atsižvelgta į Tavo poreikius, nereiškia, kad Tavo elgesys nesikeis. Gerbti save reiškia sugebėti pasakyti NE kai kuriems maisto produktams ir asmenims, nepamiršti, kad Tavo kūnas yra tobulas kūrinys Tavo vystymuisi šiame gyvenime. Kai klausaisi savo kūno, Tau nesvarbu jo svoris, spalva, forma – jis visada padės. Patenkink jo poreikius, gerbk ir mylėk jį taip, kaip jis nusipelnė. Tavo mityba yra Tavo sielos maitinimo atspindys, meilės ir pagarbos sau ženklas.

Knyga „Emocijos tavo lėkštėje“ apie TAVE, apie MANE, apie tai, kaip pradėti klausyti ir išmokti išgirsti, ką, kada ir kaip valgyti. Kaip priimti, nepriimti, stebėti save, savo poreikius, įsisenėjusius įpročius. Dažnai mums reikia tiek nedaug, užtenka vieno perskaityto sakinio, vienos pastraipos ar vieno puslapio ir tai paliečia mus. Pabandyk ir įsitikink!

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (467)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9172)