Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Atverk sielą šviesai

Linda Backman
20.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9780738713212 9786094160561
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga „Atverk sielą šviesai" – tai nuostabus Sielos išminties tyrinėjimas.

Jūsų gyvenimas turi dievišką tikslą. Padedami dvasinių vedlių ir išmintingų vyresniųjų, jūs sudarėte savo būsimo įsikūnijimo planą dar prieš gimdami - patys pasirinkote tokią šeimą, kultūrą, erą ir gyvenimo aplinkybes, kurios geriausiai pasitarnautų jūsų sielos pažangai.

„Atverk sielą šviesai" – tai dėmesį prikaustanti knyga, leidžianti asmeniškai dirstelėti į šį nepaprastą procesą ir visuotinius ryšius, kurie išlieka per daugybę įsikūnijimų ir už jų.

Žinoma regresijų terapeute daktarė Linda Backman dalijasi didele gausa originalių pasakojimų „iš pirmų lūpų" apie tai, ką jos klientai patyrė per regresijų į praeitus gyvenimus sesijas ir į tarpsnį tarp jų.
Šioje transformuojančioje knygoje „Atverk sielą šviesai" taip pat rasite Pratarmę, parašytą holistinio gydymo pradininko ir žinomo autoriaus C. Norman Shealy, MD, PhD.

„Ši knyga gaivina sielą tikromis įkvepiančiomis istorijomis, kurių atgarsiai dar ilgai skambės po to, kai užversite paskutinį lapą."

Michael J. Tamura

„Šioje itin rekomenduotinoje knygoje dr. Backman tyrinėja reinkarnacijos procesą ir tai, ką sielos patiria gyvenime tarp inkarnacijų, dalydamasi gausia faktine medžiaga, surinkta iš savo tyrinėtų regresijos sesijų."

Walter Semkiw

„Regresijos sesijų tyrinėjimai šioje knygoje yra įtikinami ir pakeriantys. Jie parodo, kaip regresija į praeitus gyvenimus ir tarpsnį tarp jų gali padėti žmonėms geriau suprasti save ir padaryti jų kasdienį gyvenimą produktyvesnį ir laimingesnį."

Wyne Peterson

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (313)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9138)