Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Atrask savo balsą

Caroline Goyder
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Knygos "Atrask savo balsą. Kaip kalbėti užtikrintai ir pasitikėti bet kokioje situacijoje " aprašymas
Nesvarbu ar norite sustiprinti socialinius ryšius, turite skaityti pranešimą darbe, ar kuriate tinklalaidę, autorės Caroline Goyder knyga „Atrask savo balsą. Kaip kalbėti užtikrintai ir pasitikėti bet kokioje situacijoje“ padės atrasti drąsos ir sužavėti auditoriją.

Komunikacijos specialistė Caroline Goyder jau dešimtmetį padeda įžymybėms, naujienų pranešėjams, mokytojams ir aukščiausio lygio profesionalams nusikratyti viešojo kalbėjimo baimių. Autorė į transformuojančia visumą sujungia savo mokymus ir norą suprasti žmogaus prigimtį.

Knygoje „Atrask savo balsą. Kaip kalbėti užtikrintai ir pasitikėti bet kokioje situacijoje“ rasite naudingų patarimų, kaip išnaudoti visą savo kūno, kvėpavimo ir balso potencialą. Taip pat išmoksite patraukti dėmesį bei išliksite ramus, kad ir kokia situaciją beištiktų.

Leidinyje daug dėmesio skiriama pasitikėjimo ugdymui. Autorė padės pasiruošti pirmajai viešai kalbai gyvenime, pagerinti įgūdžius tiems, kurie pranešimus skaito nuolat, o taip pat sutvirtinti savo socialinius ryšius. Caroline Goyder nagrinėja tikrąją vidinio pasitikėjimo prigimtį: norą klausyti, mokytis ir įsitraukti, atsispirti nerimui, kuris neleidžia mums sklandžiai reikšti minčių.

Knygoje gausu patarimų, kuriuos galima išbandyti iš karto. Jie apima laikyseną, kvėpavimą, minčių žemėlapio braižymą ir daug kitų dalykų, kurie padės valdyti balsą, pasitikėti savimi ir užtikrintai bendrauti. Savo apžvalgose skaitytojai teigia, kad knygą būtina perskaityti visiems, kurie moka kalbėti.

Caroline Goyder – pasaulyje garsi balso trenerė ir viešo kalbėjimo konsultantė. Autorė daugiau nei penkiolika metų konsultuoja įvairaus amžiaus žmones, įskaitant žvaigždes, televizijos bei verslo atstovus. Prieš įkurdama savo verslą Caroline daug metų dirbo balso trenere Londono kalbos ir dramos mokykloje. Jos darbai pristatyti televizijoje bei įvairiose tarptautinėse žiniasklaidos priemonėse. Autorės TED kalbos peržiūrėtos daugiau nei septynis milijonus kartų. „Atrask savo balsą. Kaip kalbėti užtikrintai ir pasitikėti bet kokioje situacijoje“ – trečioji jos knyga.

Sudomino trumpas aprašymas? Knygą įsigyti internetu labai paprasta. Pirkti online rasite ir daugiau įvairaus žanro bei siužetų leidinių, kuriuos galėsite įsigyti pigiau. Juk geras kainas užtikrina išpardavimai bei akcijos. Domina grožinė literatūra apie išgalvotus veikėjus ar dalykinės knygos su naudingais patarimais? Siūlome labai įvairių skaitinių, kurių santraukos padės išsirinkti. Knygyne rasite aprašymus, nurodytą puslapių skaičių, skaitytojų atsiliepimų ir ištraukų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (30)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9190)