Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Idealiai tinkantis kostiumas : praktiškas stilius moderniam vyrui

Algirdas Gricius
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786090401538
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Apranga itin svarbi sėkmingam vyrui, kuris įveikdamas kasdienius iššūkius turi jaustis patogiai, o atrodyti – nepriekaištingai. Vis dėlto bandant išsirinkti tinkančius marškinius ar batus lengva sutrikti dėl prekių gausos, o tinkamo kostiumo paieškos gali tapti tikru išbandymu.

Šioje knygoje Algirdas Gricius surašė svarbiausias taisykles ir principus, kurie padės nepaklysti vyrų stiliaus labirintuose. Pateikta informacija ir daugybė iliustracijų pravers tiek ieškantiems kostiumo ypatingai progai, tiek norintiems solidžiai atrodyti kiekvieną dieną.
Knyga padalinta į dvi dalis. Pirmoji skirta bendram supratimui apie stilių ir aprangą. Čia rasite patarimų ir pavyzdžių, kaip rengtis pagal savo kūno sudėjimą, kokie yra pagrindiniai aprangos kodai, kokius drabužius rekomenduojama turėti spintoje ir kaip viską suderinti.

Antroje dalyje aprašomi drabužių ir batų ypatumai, derinimo subtilybės ir patariama, kaip juos dėvėti ir prižiūrėti. Taip pat pateikta ir įvairių aprangos derinių, kuriuos galėsite susikurti patys iš tam tikro tipo drabužių.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1676)
ukmerge
(111)
1676 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (2317)