Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Virtualiosios realybės žaidimas

Marie Lu
16.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090133989
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga, kurioje bus sunku atskirti tikrovę nuo virtualiosios realybės – „Warcross. Virtualiosios realybės žaidims“. Warcross žaidimas užkariauja visą pasaulį, bet viena mergina prasiskverbia į pavojingas jo gelmes.
Milijonams kasdien prisijungiančių žaidėjų Warcross nėra vien tik žaidimas. Jiems tai – gyvenimo būdas. Ši manija prasidėjo prieš dešimt metų ir dabar žaidimas turi begalę gerbėjų visame pasaulyje. Kai kurie taip trokšta pabėgti nuo realybės, kiti - užsidirbti pinigų.
Emika žaidime medžioja tuos, kurie žaidžia nelegaliai. Tačiau išgyventi iš to sunku. Norėdama gauti pinigų susimokėti už nuomą, kartą ji surizikuoja. Įsibrauna į vienos merginos žaidimą ir pavagia jos taškus.
Persigandusi dėl to, ką padarė, Emika labiausiai tikisi, kad jos įsiveržimo nepastebės jaunas, bet jau nepadoriai turtingas žaidimo kūrėjas Hideo. Tačiau jis pastebi…
Įsitikinusi, kad bus suimta už įvykdytą nusikaltimą, Emika gerokai nustemba, kai sulaukia Hideo skambučio ir netikėto pasiūlymo. Jam reikia šnipo šių metų žaidimo turnyre, kad padėtų susekti kitą nelegalų žaidėją ir atskleistų saugumo problemas. Tokio pasiūlymo tiesiog neįmanoma atsisakyti. Emika išskrenda į Tokiją ir patenka į šlovės ir turtų pasaulį, apie kurį anksčiau tik svajojo. Be to, susitinka su gražuoliu Hideo...
Tačiau netrukus Emikos tyrimas atskleidžia žiaurų sąmokslą, kuris kelia grėsmę visai Warcross imperijai ir jai pačiai

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (67)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (13)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48579)