Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Vasaros meilės laiškas

Anna DePalo
1.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knygų serija „Aristokratiškieji jaunikiai“
Netikėti jausmai
Kurdamas verslo imperiją Meltono grafas Sojeris Lengsfordas nesibodi jokių priemonių. Net sutinka vesti Tamarą Kinkeid, kad susivienytų su jos tėvu. Nesvarbu, jog juodu su Tamara sutaria kaip šuo su kate. Mergina taip pat turi priežasčių, dėl kurių sutiktų tekėti. Tačiau Tamaros tėvo iškeltos sąlygos priverčia Sojerį pažvelgti į sužadėtinę visai kitomis akimis.

Ar istorija pasikartos?
Turtingų kilmingųjų paslaptys
Vedybų planuotoja Pija Lamli nemanė, kad jos geriausios draugės vestuvės sužlugs staiga pasirodžius kitam vyrui. Ir jau tikrai nesitikėjo išvysti Hokšyro hercogą, Džeimsą Hoką Fildingą – gražuoliuką, kuris prieš trejus metus pagrobė jos širdį ir pabėgo.
Hokas tikina, kad donžuaniškos dienos jau praeityje. Jis net pasamdo Piją suplanuoti sesers vestuves.
Pija žino: šįkart Hokui nepavyks įsivilioti jos į lovą. Todėl pati jį sugundo. Ir tik tada sužino, ką Hokas taip ilgai slėpė...

Santuokos įkaitai
Belinda Ventvort yra tikra aukštuomenės dama ir visada elgiasi atsakingai. Vienintelė išimtis – slapta santuoka Las Vegase su mirtinu šeimos priešu Istbridžo markizu Kolinu Granviliu, kurią ji po kelių valandų nutraukė.
Tiksliau, manė taip padariusi.
Belindai ruošiantis ištarti lemtingąjį taip padoriam vyrui, į bažnyčią įsiveržia seksualusis Kolinas ir praneša, kad juodu tebėra susituokę. Jis santuokos įžadus vertina labai rimtai. Juk prisiekė padaryti tai, ko iki šiol nepavyko nė vienam Granviliui – įveikti Ventvortus. Taip pat ir savo žmoną – kūnu ir jausmais.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (91)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (22)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48276)