Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Palaimintas vaikas

Linn Ullmann
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9789955249559
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

LINN ULLMANN – viena žymiausių šiuolaikinių skandinavų rašytojų. Niujorko Universitete studijavo Anglų literatūrą. Paskutiniojo dešimtmečio pradžioje grįžo į Oslą ir ėmėsi žurnalistės bei literatūros kritikės plunksnos.

Jos kūriniai sulaukė didelio kritikų palankumo bei skaitytojų įvertinimo. 2007-aisiais Linn Ullmann buvo įvertinta literatūrine „Amalie Skram Award“ premija ir „Gullpennen“ (vienas reikšmingiausių norvegų žurnalistikos įvertinimų) apdovanojimų. 2005 m. pasirodęs romanas „Palaimintas vaikas“ – pats ambicingiausias Linn Ullmann kūrinys, nominuotas prestižiniam „Brage“ prizui.

Linn Ullmann romanai publikuojam daugiau nei 30 šalių Europoje, JAV. Lietuvių kalba išleistas autorės romanas „Kai esu pas tave“ („Alma littera“, 2007 m.).

Tai vaizdinga ir turtinga, tačiau itin sukrečianti trijų seserų gyvenimo istorija, kurioje atsiskleidžia jų santykiai su tėvu ir praeitimi. „Palaimintas vaikas“ provokuoja ryškiomis potekstėmis apie vulgarų gašlumą ir prievartą. Asmeniniai gyvenimai atsiduria trapios draugijos, iš kurios kiekvienas gali iškristi, būti atstumtas ar persekiojamas, sūkury. Tai drąsiai, su skvarbia įžvalga parašytas romanas, nagrinėjantis pavojingą vaikystės ir šeimos santykių temą, baimės, gėdos, seksualumo, nerimo ir pažeidžiamumo temas. Tai romanas, kuriame atsiskleidžia kaltė ir susitaikymas, siejasi prisiminimai ir užmarštis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (184)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48260)