Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Svajonių ežeras

Lisa Kleypas
15.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
978-609-03-0641-3
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

   

Pradžia/Šiuolaikiniai romanai/Meilės romanai

 

Lisa Kleypas. Svajonių ežeras

 

 

Pasiteirauti apie prekę

950€

1290€ Sutaupykite 340€

Šią prekę turime sandėlyje.

Kiekis:Į krepšelį 

Pirkdami galite gauti 9,5 taškus.

Serija

Jausmų klasika

Autorius

Lisa Kleypas

Pavadinimas

Svajonių ežeras

Originalus pavadinimas

Dream Lake

Vertėjas

Kristina Lukoševičė

Leidimo metai

2020

Puslapių skaičius

352

Formatas

14,5x21,0x3,0 cm kietas viršelis

ISBN

978-609-03-0641-3

Prekės aprašymasIštraukaLisa KleypasKomentarai (0)

DĖMESIO! Liko paskutiniai šios knygos egzemplioriai. Knygų prekinė išvaizda gali būti šiek tiek pakitusi, bet tai nė kiek nepakeitė pačių istorijų!

Trečioji Lisos Kleypas knygų serijos „Penktadienio uostas“ dalis kviečia pasinerti į meilės paieškas ir kartu atrasti, kokią laimę žada naujo gyvenimo pradžia.


„New York Times“ bestselerių autorės Lisos Kleypas romane „Svajonių ežeras“ skaitytojai panirs į Fraidei Harboro, Ramiojo vandenyno pakrantėje įsikūrusio žavaus miestelio, pasaulį, kuriame gyvenimas nėra toks paprastas, kaip atrodo, o tikroji meilė beveik neturi vilties įsižiebti...

Aleksas Nolanas – nepaprastai kandus ir ciniškas vyras. Jis gyvena asmeniniame pragare, o su savais demonais grumiasi pasitelkęs butelį viskio. Netikėtai pasirodo tik Aleksui matomas vaiduoklis. Ar jis jau peržengė beprotybės slenkstį?

Zoja Hofman – neįtikėtinai švelni ir romantiška moteris. Ją, vos spėjusią susipažinti su Aleksu Nolanu, instinktai ragina bėgti kuo toliau. Net ir pats Aleksas perspėja su juo neprasidėti. Bet ji priverčia Aleksą pažvelgti į gyvenimą blaiviomis akimis, atverti sielą ir patikėti, kad meilė – ne vien kvailiams.

Ne vieną dešimtmetį gyvųjų pasaulio prieblandoje praleidęs vaiduoklis nežino, kas esąs ir kodėl įstrigo Nolanui priklausančiame karalienės Viktorijos laikų name. Teprisimena kadaise mylėjęs. O Aleksas ir Zoja turi raktą, išlaisvinsiantį jį iš paslapties kalėjimo.

Kartais tamsai išvaikyti užtenka tik kibirkštėlės šviesos. Nei laikas, nei erdvė, nei racionalūs argumentai nesutrukdo meilei užvaldyti jos išsiilgusias širdis...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2100)
lina008
(123)
2100 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (29)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48260)