Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
978-609-466-041-2
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

– Tu buvai rastas plūduriuojantis Temzėje, bjauriai pašautas. Mažiau kaip už pusantro kilometro buvo pastebėtas laivas, panašus į plaukiojančią skerdyklą. Kas atsitiko?
– Neprisimenu.

Michael Robotham (Maiklas Robotamas, g. 1960 m.) – Australijoje gyvenantis detektyvų autorius. Ilgą laiką dirbo Londone Sunday Times, Daily Telegraph, Tatler žurnalistu, vėliau ėmė rašyti įtraukiančius psichologinius trilerius apie psichoterapeutą Džo O’Lofliną, iš karto sulaukusius tarptautinio pasisekimo. “Amnezija” – antroji byla (pirmoji – “Įtariamasis”, Tyto alba, 2014 m.), kurioje vėl sutinkame sarkastišką ir intelektualų Džo O’Lofliną, vieną žymiausių Londono psichoterapeutų, kurio gyvenimą ir karjerą temdo Parkinsono liga. Tačiau čia šįkart į pirmą planą iškyla detektyvas inspektorius Ruizas. Išgelbėtas iš Temzės ir vos nenuskendęs, jis aštuonias dienas guli komoje. Atgavęs sąmonę, jis su siaubu supranta, kad paskutiniųjų savaičių visiškai neprisimena. Vienintelis dalykas, likęs atmintyje – mergaitės fotografija: mažoji Mika, pagrobta prieš trejus metus ir nuo tada laikoma mirusia. Bet ar tikrai?
“Amnezija” – klasikinis psichologinis trileris apie keistų prisiminimų nuotrupas, nuolatinį nerimą dėl vaiko likimo ir netikrumą – kai nežinai, ką baisaus dar esi pamiršęs. Inspektorius Ruizas ir Džo O’Loflinas vėl klaidžioja žmogaus prigimties labirintuose, gelbėdami gyvybes.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (95)
jura26
(53)
95 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48524)