Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Priebėga

Nora Roberts
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Naujojo Noros Roberts trilerio „Priebėga“ veiksmas mezgasi kaimiškosiose Didžiojo Suro apylinkėse, šeimos rančoje ir Holivudo elito viloje.

Dešimtmetė Holivudo garsenybių atžala Keitlina Salivan jau yra žvaigždė, tačiau viešėdama šeimos rezidencijoje Didžiajame Sure mielai žaidžia slėpynes su pusbroliais ir pusseserėmis. Vieno tokio žaidimo metu mergaitė pradingsta.

Vis dėlto prabangioje aplinkoje užaugusiai Keitei nestinga nei narsos, nei nuovokos ir ji nuo pagrobėjų pasprunka. Savo namų virtuvėje aptikęs susigūžusią, sužeistą ir persigandusią bėglę, Dilonas Kuperis apstulbsta, — bet, išgirdusi Keitės pasakojimą, paauglio šeima mergaitę priglaudžia, paguodžia ir, žinoma, sugrąžina mylinčiai šeimai.

Deja, Keitės išmėginimai toli gražu nesibaigia. Atskleidžiama išdavystė, ir žmogus, kuriuo ji besąlygiškai pasitikėjo, atsiduria už grotų. Saugų prieglobstį mergaitei suteikusi Airija augančio širdies nerimo nenumalšina. Galiausiai sugrįžusi į Los Andželą, Keitlina viliasi, kad vėl galės vaidinti ir atsigaus nuo gyvenimą iš vėžių išmušusios traumos. Tik ji dar nežino, jog tą naktį, prieš daugelį metų, sudygo dvi sėklos — didžiulės meilės ir nuožmaus keršto...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (323)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (201)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48273)