Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Ofelija mokosi plaukti

Susanna Kubelka
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9986-02-543-5
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Be galo moteriška, erotiška, drąsi ir šmaikšti. „Ofelija mokosi plaukti“ – knyga apie moterį – gundančią ir sugundytą nutrūktgalviškų poelgių, aistringų pasimatymų ir karštų pasiūlymų. O kur dar žavusis meilės miestas Paryžius...

Rudaplaukė gražuolė Ofelija apsigyvena ištaigingame milijonierės tetos išnuomotame bute. Prie jos kaip musės prie medaus limpa vien svetimšaliai. O Ofelijos svajonė – pasimylėti su prancūzu. Išsilavinusi ir karštakraujė moteris, geidžianti pasimėgauti meile ir padaryti karjerą, žino daugybę būdų, kaip pasiekti savo tikslą.

Garsaus bestselerio „Šiandien madam pareis vėliau“ autorė Susanna Kubelka žinoma daugiau nei 29 pasaulio šalyse. Jos romanai pavergia subtiliu humoru, nepaliaujamu optimizmu ir išmintingu požiūriu į gyvenimą, meilę bei visas iš to išplaukiančias peripetijas. Susanna Kubelka gyvena ir Paryžiuje, ir Vienoje.

Mes, moterys, be reikalo bauginamos. Sweet little sixteen, šešiolikmetė geltonais plaukais, šita vaikiška erotika mums nekelia jokios grėsmės. Gyvenime turi vertę ne mergina, o moteris. Svarbu ne pumpuras, o žiedas. Be to, visi, kurie už didžiulius pinigus yra pirkę gėlių, žino, jog kai kurie pumpurai apskritai neišsiskleidžia. Tą žino ir protingi vyrai.

Knygos herojė Ofelija – išvaizdi, protinga, vieniša, pasitikinti savimi ir turinti savitą požiūrį į gyvenimą. Šiai moteriai nesvetimas atviras flirtas ar vienos nakties nuotykiai. Ofelija tikrai moka džiaugtis gyvenimu ir pasiekti tai, ko nori.

Tai knyga apie moters pasaulį, ji pilna optimizmo ir gyvenimo džiaugsmo, įkvepia ir pakelia ūpą. Bet kokios problemos knygos herojei tėra trumputis etapas, tad neverta į tai gilintis, geriau gyventi šia diena ir mėgautis meilės miesto siūlomais malonumais.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (42)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (101)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48393)