Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

MENOPAUZĖ BE TABU

Sandrija Čapkauskienė
15.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786094731488
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Rašydama šią knygą apie menopauzę dažnai sulaukdavau klausimo, kodėl gilinuosi būtent į šią temą. Todėl, kad noriu išsklaidyti mitus ir išvaikyti baubus. Suteikti tvirtumo ir žinių moterims, išgyvenančioms šį ypatingą gyvenimo etapą.
Dirbu akademinį darbą, studijuoju, dažnai dalyvauju visuomeniniuose ir mokslo renginiuose. Nuolat sukuosi tarp moterų - tokių skirtingų ir kartu panašių. Jos - įvairaus amžiaus, įvairių profesijų ir turinčios įvairių interesų, tačiau menopauzė aktuali joms visoms. Neretai girdžiu nusiskundimų dėl priaugto svorio, karščio bangų, nemigos ir atminties sutrikimų, slenkančių plaukų, sausėjančios odos.
Man pačiai jau daugiau nei keturiasdešimt, todėl girdėdama tokias kalbas nejučia nugrimztu į apmąstymus: kodėl menopauzė vis dar yra tabu? Kada ir kaip intensyviai ji pasireikš man? Ar galiu jai pasiruošti?
Mūsų visuomenėje menopauzės tema lyg po širma pabrukta - kažkodėl baisi ir nepatogi kalbėti, nemaloni, o kai ką net gąsdinanti. Todėl ir noriu tą širmą praskleisti - pateikti jums kiek galėsiu daugiau faktų, duoti patarimų, kad į šią gyvenimo stotelę žengtumėte sąmoningos ir tvirtos.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (57)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48600)