Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Meilė devyniaragė

Spell Lavisa
9.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786099609386
Leidimo metai:
Likutis:
2 vnt.
Aprašymas

Tai kalėdinė magiška meilės istorija apie šiuolaikinę raganą Runą ir IT specialistą Benediktą. Runa turi parduotuvėlę, kurioje prekiauja amuletais, kristalais, žvakėmis, kortomis, knygomis apie magiją ir panašiais magiškais dalykais. Benediktas yra didelės kompanijos CEO, jo pasaulis – kompiuteriai, kompiuterinės programos, verslas ir sandoriai. Runa ir Benediktas gyvena atskiruose pasauliuose ir neturėjo susitikti. Tačiau likimas ir neatsargiai ištartas troškimas įvykius pakreipia netikėta linkme.

Benediktas visada pasiruošęs nuotykiams penktadienio vakarą. Tačiau tokio, koks jį įtraukė gruodžio 13-ąją įžengus į Runos parduotuvėlę, tikrai nesitikėjo. Jam svetimi burtai, magija ir pranašystės, tačiau netrukus bus priverstas pripažinti, jog Runa, juodaplaukė raganaitė, jį visiškai pakerėjo. Žodis po žodžio, ir atmosfera nesustabdomai kaista.

Tačiau Runa turi kur kas daugiau paslapčių, nei Benediktas galėtų įsivaizduoti net drąsiausiose fantazijose. Ar prieškalėdinės magijos užteks visiems iššūkiams ir sunkumams įveikti?

Ar jūs atpažintumėte stebuklą, jei jis pasibelstų į jūsų duris?

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (241)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48401)