Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Marijana d'Aselna (3 tomai). Romano "Marijana" tęsinys

Žiuljeta Benconi
13.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

1 tomas: Vėl nauji Marijanos d'Aselnos nuotykiai. Vedybos su kunigaikščiu Sant'Ana neatnešė nei laimės, nei ramybės. Tik susitikusi savo jaunystės mylimąjį Jasoną, Marijana suprato kur jos laimė... Tačiau iki jos dar ilgas, pavojingų nuotykių kupinas kelias, kuriuo žengti Marijanai d'Aselnai padeda tvirta valia ir moteriškas žavesys... 2 tomas: Atrodė, laimė čia pat, ir Marijana d'Aselna jau įsivaizdavo būsimą gyvenimą su savo mylimuoju Jasonu. Tačiau likimo buvo lemta kitaip. Napoleonas siunčia Marijaną į Konstantinopolį, kur rezgami planai, tiesiogiai susiję su jo žygiais į Rusiją. Egzotiškuose Rytuose Marijana patiria neįtikėtinų nuotykių. Pagaliau ji akis į akį susiduria su savo paslaptingu vyru - kunigaikščiu Sant'Ana, kuris ne tik paslaptingas, bet ir nepaprastai gražus. 3 tomas: Šia knyga baigiama Ž.Benconi istorinių nuotykių romanų serija, kurios pagrindinė herojė - žavioji kunigaikštienė d'Aselna. Didieji Europos įvykiai iš egzotiškųjų Artimųjų Rytų atbloškia Marijaną į speiguotąją Rusiją. 1812-ieji metai. Ji susitinka Napoleoną Maskvoje ir kartu pergyvena didįjį Maskvos gaisrą. Traukdamasi su prancūzų armija, gražioji kunigaikštienė neaplenkia ir Vilniaus...Po ilgų klajonių ir daugybės nuotykių Marijana pasiekia Italiją. Pagaliau savo šeimoje - su vyru it sūnumi. Tik ar ilgam ši ramybė?..

Būklė-labai gera, bet ant pirmo ir antro tomo galinių viršelių yra po pilką dėmelę. Trečio tomo priekinio viršelio vidinėje pusėje ir priešlapyje yra pilkos dėmelės.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12143)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (43)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48309)