Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mansfildo Parkas: romanas

Jane Austen
15.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090149768
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Aistrų ir tyros meilės kupino Jane’ės Austen romano herojė aštuoniolikmetė Fanė Prais kadaise iš skurdžių tėvų namų persikraustė pas turtingą globėją dėdę serą Tomą į didingą jo dvarą – Mansfildo Parką. Tačiau šiame gerų manierų ir žaismingo flirto pasaulyje drovi, jautri Fanė visuomet jautėsi esanti tik neturtinga giminaitė. Ji nerado bendros kalbos su išlepintomis savanaudėmis pusseserėmis, o svarbiausia – taip ir neišdrįso atskleisti savo slaptos meilės pusbroliui Edmundui...
Tačiau viskas ima keistis, kai į Mansfildą iš Londono atvyksta žavūs ir patrakę Krofordai – prašmatnusis Henris ir jo gražuolė sesuo Merė. Jiems pasirodžius į ramų ir santūrų Mansfildo Parko jaunuolių gyvenimą uraganu įsiveržia pavydas ir pagundos. Prasideda aršios varžybos dėl mylimųjų palankumo, įsiplieskia nepadorios aistros, o tuštybė kai kuriems jų užtraukia didžiulių bėdų.
Jane Austen (Džeinė Osten, 1775–1817) – anglų romanistė, vaizduojanti provincijos dvarininkų gyvenimą, šeimos ir kaimynų santykius, pasakojanti sudėtingas meilės istorijas. Kritikai vertina subtilų rašytojos humorą, grakštų stilių, mokėjimą jautriai perteikti įsimylėjėlių nesusipratimus, blaškymąsi tarp jausmų ir pareigos šeimai. Lietuvių skaitytojams gerai žinomi jos romanai „Puikybė ir prietarai“, „Protas ir jausmai“, „Ema“, „Įtikinėjimas“.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (274)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (45)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48308)