Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Linda Howard. Nuotaka paštu / Viskas arba nieko

Linda Howard
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090306284
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Pirma knyga. Nuotaka paštu


Risui Dankanui reikėjo moters. Tokios, su kuria galėtų sukurti šeimą, kuri padėtų jam atgaivinti rančą, – paprastos rūpestingos moters, visiškai nepanašios į pirmąją žmoną, sugriovusią jam gyvenimą ir sutrypusią svajones. Tačiau tokios kaip Madelina Paterson jis tikrai nesitikėjo. Vos ją išvydęs prisiminė, ką reiškia ko nors trokšti visa širdimi.
Ši išsilavinusi, savarankiška savimi pasitikinti moteris ryžosi tapti nuotaka paštu ir iškeisti didmiesčio patogumus į kaimą. Mainais Madelina prašė tik vieno – meilės. Tikros, įveikiančios skirtumus, užauginančios sparnus ir pripildančios širdį gyvenimo geismo.

Iš anglų kalbos vertė Eva Čepurnova


Amtra knyga. Viskas arba nieko


Robertas Kenonas sužino, kad vienoje jo įmonėje vyksta keisti dalykai. Norėdamas išsiaiškinti, kas už viso to slypi, jis atvažiuoja į mažą Alabamos miestelį. Įtarimų šešėlis krinta ant Evės Šo. Pirmasis susitikimas su tariama nusikaltėle pasėja abejonę Roberto širdyje. Prieš save jis mato be galo mielą ir nuoširdžią moterį. Evė visai nepanaši į sąmokslininkę. Tikėdamasis išgauti iš jos naudingos informacijos Robertas įsitraukia į rafinuotą gundymą. Jis nė nenumano, kaip toli nuves šis žaidimas jausmais.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (16)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8581)