Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Įniršis Romoje

Chloe Esposito
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
978-609-479-218-2
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Įniršis Romoj“ – antroji trilogijos dalis, pirmoji - "Klasta Sicilijoj".

Alvė Naitli jau įgyvendino vieną iš savo tikslų – paragavo puikaus savo identiškos dvynės Betės gyvenimo, tačiau pasisavinta tapatybė gali brangiai atsieiti. Sicilijoje sesuo randama negyva.

Tačiau ne tik policija ir jos pačios įtarimai kelia Alvei galvos skausmą. Pabudusi prabangiame „Ritz“ viešbučio kambaryje ji toli gražu nesijaučia laiminga, nes paaiškėja, kad po audringos nakties dingo jos nuostabusis meilužis Nino. Ir ne vienas, o su dviem milijonais eurų ir jųdviejų su Alve pavogtu Lombarginiu.

Tačiau dejuoti ir vengti iššūkių – ne Alvės būdas. Per gyvenimą ji spėjo susigyventi su savo tamsiąja puse ir pavertė ją savo pranašumu. Moteris mielu noru įsitraukia į Nino pasiūlytą gaudynių žaidimą – pažinčių programėlėje sužinojusi, kad niekšas slepiasi Romoje, ji nieko nelaukdama leidžiasi jo pėdomis. Prasideda intriguojantis katės ir pelės žaidimas. Nes nieks negali prilygti atstumtos moters įniršiui ir skausmui.

Tačiau kol Alvė skubės atkeršyti buvusiam mylimajam, ją pačią pasivys įvykdytų nusikaltimų šleifas. Romane „Įniršis Romoj“ paaiškės, kas bus pirmesnis – kerštas ar teisingumas?

„Įniršis Romoj“ ir kitos trilogijos knygos – tai geresnė garsiojo Gillian Flynn romano „Dingusi“ versija su kur kas daugiau humoro ir linksmybių. Arba įsivaizduokite Bridžitą Džouns po dvidešimties metų – tapusią blogiuke ir telefone įsidiegusią „Tinder“ pažinčių programėlę. Pagal pirmąją trilogijos dalį „Klasta Sicilijoj“ kuriamas filmas jau pasiekė kino studiją, o autorė ruošia skatytojams trečiąjį romaną.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (302)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (19)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47697)