Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Ištikimoji karalienė

Philippa Gregory
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955700951
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Katalina, karingų Ispanijos valdovų šeimos palikuonė, ketverių metų buvo sužieduota su Velso princu Artūru ir auginta kaip būsimoji Anglijos karalienė. Ji niekada neabejojo, kad jos likimas - valdyti tolimą, šlapią ir šaltą šalį. Ir šis jos tikėjimas buvo rūsčiai išmėgintas tada, kai ji, penkiolikmetė, pasiekė Tiudorų dvarą.
Nesuprantami papročiai, keistas maistas, nesvetingi dvariškiai - dar ne blogiausia: nepraėjus nė metams po vestuvių miršta jos jaunas vyras ir vienintelis artimas draugas atšiaurioje Anglijoje, Artūras. Katerina Aragonietė lieka viena ir turi lemti savo likimą: kaip tapti karaliene ir pradėti savo dinastiją? Vyrui mirties patale ji prisiekia ištekėti už jaunėlio Artūro brolio, mielo, bet išpaikinto Henriko. Tačiau tėvai dukrai numatę kitą dalią, o šešuras gviešiasi pats ją vesti...
Į spalvingą maurų Ispaniją ir prašmatnius Anglijos karaliaus rūmus nukeliantis Ištikimosios karalienės pasakojimas - apie moterį, kurios ištikimybė padeda ištverti išdavystes, skurdą, neviltį iki neišvengiamos akimirkos, kai ji imasi vaidmens, kuriam ruošėsi visą gyvenimą: Henriko VIII karalienės, regentės ir Anglijos karvedės, išplėšusios didžiausią pergalę prieš Škotiją.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (80)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (60)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48576)