Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Grand Hotel Europa

Ilja Leonard Pfeijffer
9.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Grand Hotel Europa" yra didis Iljos Leonardo Pfeijfferio romanas apie Senąjį žemyną, kur praeities tiek, kad ateičiai nebelieka vietos, ir kur realiausias ateities perspektyvas teikia turistinis praeities eksploatavimas. Tai teatrališka ir lyriška knyga apie Europos tapatybę, nostalgiją ir eros pabaigą, kurioje daug netikėtų siužeto posūkių, humoro, ironijos ir žaismo.
***
Poetas ir rašytojas Ilja Leonardas Pfeijfferis (g. 1968), vienas savičiausių šiuolaikinės literatūros didmeistrių, pelnė pripažinimą išleisdamas keliasdešimt knygų, iš kurių žymiausiomis laikomi romanai „Grand Hotel Europa", „La Superba", poezijos rinktinė „Idilės", autobiografinis romanas „Laiškai iš Genujos". Rašytojas gyvena ir dirba Genujoje.
***
„Grand Hotel Europa" dėl grandiozinio stiliaus, intriguojančio visų įmanomų temų ir motyvų perpynimo, o labiausiai – įtraukiančio mūsų laiko dvasios vaizdavimo galima laikyti tikru šedevru, meistrišku ir sodriu (...) Jis pralenks savo laiką." – Trouw (Nyderlandai)
***
„Grand Hotel Europa" yra meilės laiškas senam, numylėtam, mirtinai išvargusiam, bet nuostabaus grožio žemynui." – De Limburger (Nyderlandai)

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (81)
tasigita
(56)
81 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48355)