Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Didžioji meilė

Sarah Dunn
1.30 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955087496
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Amerikiečių rašytojos Sarah Dunn romanas apie merginą, kuri svajoja kuo greičiau ištekėti ir rasti darbą Filadelfijoje. Jos mielą gyvenimo istoriją autorė pasakoja su Džeinės Eir sumanumu ir pameilikavimais.

32 m. Elison vaikinas Tomas, įsibėgėjus kviestinei vakarienei, išeina parnešti Dijon garstyčių. Po kiek laiko paskambina telefonu ir praneša, kad nebegrįš. Jis išėjo gyventi pas savo buvusią draugę Keitę – moterį, apie kurias vyrai rapsodiškai dūsauja: “Ji kaip narkotikas”. Nors Elison jau seniai būgštavo, kad gražuolis Tomas prišauks jai bėdą, nes turėti patrauklų vaikiną – tas pats, kaip turėti baltą sofą. Tai lyg kelias į nelaimę.

Bet jeigu jos Didžioji Meilė ne Tomas, tai kas tada? Elison su džiaugsmu pasitinka laisvę. Prisiperka žygio batų, nėriniuotų apatinių ir leidžiasi ieškoti tikrosios meilės. Savo įspūdžius apie meilės variantus ji nuolat aptarinėja su draugėmis, kovodama su įsisenėjusiais ir prieštaringais požiūriais į pasitikėjimą ir ištikimybę. Pasirodo, Didžioji Meilė gali būti daug arčiau, nei tikėtasi...

Labai nuotaikingas ir už širdies griebiantis, kupinas emocionalių išgyvenimų, pagardintas šiuolaikiniu „Seksas ir miestas“ nuoširdumu romanas „Didžioji Meilė“ pretenduoja tapti skaitomiausia knyga.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47635)