Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Vienišos širdys. Meilė vizgina uodegą

Lucy Dillon
5.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090114278
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ši istorija nėra dar vienas pasakojimas su laiminga pabaiga, ji parodo, kaip žmonės sugeba pažvelgti į savo negandas ir randa būdų pasiekti gera.
Turtinga ir lydima sėkmės Reičelė, jau beveik 40-ies, gyvena patogiai, dirba viešųjų ryšių srityje ir yra įsimylėjusi vedusį savo viršininką. Tačiau vieną dieną visko netenka.
Tuo pat metu jai testamentu vienišė teta Dotė palieka turtą: apšepusią šunų prieglaudą, didžiulius namus atokiame Longhamptone ir šunį žydromis lyg ledukai akimis.
Iš Londono ji persikelia į mažutį miestelį vykdyti keistojo testamento sąlygų ir kuriam laikui pabėgti nuo ankstesniojo savo gyvenimo. Reičelė susipažįsta su draugiška Longhamptono bendruomene: vienišiumi veterinaru Džordžu, prieš metus išsiskyrusia ir visiškai sutrikusia Zoja, taip pat su Natali, ištekėjusia už savo svajonių vyro, tačiau niekaip negalinčia susilaukti vaikų. Šis gyvenimo tarpsnis visiems atseikėjo išbandymų, tačiau rūpindamiesi beglobiais šunimis Longhamptono gyventojai tampa laimingesni.
Keturkojai bičiuliai suartina miestelio žmones, padeda išreikšti sunkiai išsakomus jausmus, pakeičia požiūrį į meilę bei draugystę.
Šis šiltas ir jaudinantis pasakojimas užgaus skaitytojų širdis ir atskleis, kaip rasti meilę.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (26)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47663)