Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Radikali remisija. Pasveikti, kai nebėra jokių galimybių

Kelly A. Turner
14.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786099625225
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

New York Times bestseleris „Radikali remisija. Pasveikti, kai nebėra jokių galimybių“ (angl. "Radical Remission: Surviving Cancer Against All Odds“).

Knygos „Radikali remisija. Pasveikti, kai nebėra jokių galimybių“ autorė Kelly Turner - mokslų daktarė, tyrėja ir psichoterapeutė, kurios specializacija – integracinė onkologija. Savo knygoje ji dalijasi įžvalgomis, susijiusiomis su daugiau nei tūkstančiu radikalios remisijos atvejų. Tai žmonių istorijos, kurie nepaisydami onkologinės ligos diagnozės (kartais net paskutinės vėžio stadijos) visiškai pasveiko. Juos jungia tai, kad jie negavo pagalbos iš tradicinės medicinos ir/arba naudojosi papildomomis priemonėmis.

Vėžys yra sunki ir pražūtinga liga. Dauguma žmonių jaučiasi neturintys jėgų pasipriešinti, kai diagnozė užklumpa be perspėjimo. Ar tikrai žmogus, sergantis ketvirtos stadijos vėžiu, gali pasveikti nenaudodamas chemoterapijos, radiacijos ar operacinio gydymo? Pasirodo, kad taip! Ištyrus daugiau nei 1000 atvejų paaiškėjo, kad visi šie žmonės turėjo tam tikrų bendrų ypatybių ir pasirinko tam tikrus gydymo metodus. Knygoje apžvelgiama, kokį žmonės rinkosi gydymą, kokie metodai ir kokie bendri veiksniai jiems padėjo; kaip jie pasiekė radikalią remisiją.

Ši knyga „Radikali remisija. Pasveikti, kai nebėra jokių galimybių“ yra itin svarbi, galinti suteikti vilčių ir įkvėpimo tiems, kurie susiduria su liga, jų šeimų nariams, draugams, artimiesiems. Įstabu tai, kad radikali remisija buvo dokumentuota beveik visų rūšių vėžiui, o knygoje aprašyti atvejai yra visiškai autentiški ir tikri.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1)
aldasb
(7)
1 prekė

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5686)