Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Jokios alergijos! Receptai ir patarimai auginantiems alergiškus vaikus

Asta Tvirbutienė
5.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786094100802
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Jokios alergijos! Receptai ir patarimai auginantiems alergiškus vaikus“ – tai patariamojo pobūdžio, ne medicininė receptų autorės knyga su specialisto patarimais visai šeimai: mamoms, močiutėms, galbūt ir tėčiams, nes dabar gaminti mėgsta ir jie. Visiems, norintiems auginti sąmoningus, sveikus ir atsakingus, mažiau vartojančius ir aplinką teršiančius vaikus.

Tiems, kurie siekia visam gyvenimui suformuoti jiems teisingus mitybos įpročius, galbūt nori ir patys valgyti kokybiškesnį maistą (net jei nesate alergiški kiaušiniams, ar norite juos mušti į pyragus, kai žinote, kaip šiandien auginamos vištos? Arba valgyti su hormonais ir antibiotikais užaugintas vištas, kai sočius ir maistingus pietus galima pasiruošti iš lęšių ir avinžirnių?).

Taip pat tiems, kurie nori užbėgti alergijai už akių ir siekia gaminti sveikiau. Ir tiems, kas jau yra susidūrę su lengva mažylio ar paauglio alergijos forma vienam iš produktų: kviečiams, kiaušiniams, laktozei, cukrui, riešutams. Jeigu tikrai žinote, kad alergiją sukelia būtent vienas maisto produktas, jeigu alergenas tikrai nustatytas, rinkitės receptus iš skyriaus, kuriame jo nėra ir bandykite, žinoma, pasitarę su specialistu, jei nesate tikri.

Knygos esmė – ne išbraukti mėgstamų vaikų patiekalų iš valgiaraščio, o pagaminti sveikesnius – kam atimti iš jų vaikystę? Galbūt nebūtina atsisakyti traškių skanėstų iš riešutų. Jei tik gydytojas leidžia, keiskite juos saulėgrąžų, moliūgų sėklomis ir palepinkite mažąjį smaližių gardžiu „tinginiu", traškiais javainiais ar nuostabaus skonio „Nutella" be riešutų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (192)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (18)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5690)