Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sveika mityba esant antsvoriui

Hans-Jurgen Holtmeier
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Bandymai atsikratyti antsvoriu tapo masiniu reiškiniu. Milijonai žmonių panoro maitintis dietiškai ir kankinasi rinkdamiesi iš kelių dešimčių dietų. Itin apkūniems žmonėms (turintiems maždaug 40 procentų antsvorį) gresia didelė sveikatos sutrikimų rizika:
didelis kraujospūdis,
kraujagyslių susiaurėjimas,
diabetas,
dusulys,
degeneraciniai sąnarių pokyčiai.

Ši knyga (Vokietijoje išleistos jau devynios jos laidos) padeda susivokti dietų gausybėje ir duoda praktinių sveikos mitybos nurodymų. Valgiaraščiai sudaryti ir patikrinti Vokietijos Freiburgo medicinos universiteto klinikos ir Hohenheimo universiteto Mitybos fiziologijos skyriuose. Jau daugelį metų jais naudojamasi ligoninėse, dietinėse virtuvėse ir namie.

Pusę knygos užima 126 liesinamojo maisto valgiaraščiai, tarp jų ir virškinamojo trakto, širdies, kepenų ligoniams.

Rengiant spaudai lietuviškąjį šios knygos leidimą, stengtasi ją pritaikyti Lietuvos sąlygoms: vokiški maisto produktai, gydomųjų preparatų, vaistų pavadinimai ir pan. Kur galima pakeisti lietuviškais ar Lietuvoje plačiau vartojamais, praleistas vokiškos literatūros sąrašas (jame nurodytų leidinių Lietuvos bibliotekose beveik nėra), kai kurios specialesnė nuorodos į informacijos šaltinius, mokslo įstaigas ar tyrimų autorius.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (849)
betonas
(126)
849 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5690)